Repartizare liceu 2015 Sălaj. Topul specializărilor la care s-a intrat cu cele mai mari medii

Repartizare liceu 2015 Sălaj. Topul specializărilor la care s-a intrat cu cele mai mari medii

Candidaţii cu cele mai mari medii de admitere au ales, şi în acest an, Colegiul Naţional ”Silvania”

Rezultatele repartizării computerizate pe locurile din clasa a IX-a de liceu au fost afişate marţi, 14 iulie, pe site-ul admitere.edu.ro. Cu cele mai mari medii s-a intrat, şi în acest an, la Colegiul Naţional ”Silvania” Zalău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Repartizare liceu 2015 Sălaj


Nici una dintre specializările liceelor din Sălaj nu se află în topul 50 naţional al specializărilor cele mai mari medii de intrare, condus de un liceu din Dolj, unde la o specializare ultima medie de admitere a fost 9.90.
În Sălaj, topul este deschis de Colegiul Naţional ”Silvania” Zalău, care ocupă cu specializările sale şase din primele zece poziţii. Prima este ştiinţele naturii, unde ultima medie de intrare a fost 9,18. Urmează specializarea matematică - informatică de la acelaşi colegiu, cu ultima medie - 9,06.


Specializarea matematică - informatică de la Colegiul Naţional ”Simion Bărnuţiu” din Şimleu Silvaniei ocupă locul al III-lea, aici ultimul intrat având media 9,05, în timp ce pe locul patru avem revine CNS, cu specializarea filologie, unde ultima medie a fost 9,02.


Pe locul cinci este specializare matematică - informatică în limba maghiară de la CNS, cu ultima medie 8,70, iar pe locul şase este specializarea matematică - informatică de la Colegiul tehnic Alesandru Papiu Ilarian, cu ultima medie 8,55.


Clasa de bilingv engleză de la CNS este abia pe locul şapte, cu ultima medie de intrare 8,49, iar clasa de ştiinţele naturii - maghiară de la acelaşi colegiu este pe opt, cu 8,35.


Ultimele două poziţii din top 10 sunt ocupate de Liceul Pedagogic ”Gheorghe Şincai” Zalău - specializarea filologie, unde ultima medie de intrare a fost 8,27, respectiv de Colegiul Naţional ”Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei - specializarea economic, unde ultima medie a fost 8,26.


Vă mai recomandăm:

Repartizare liceu 2015 Sălaj. S-au afişat rezultatele admiterii în clasa a IX-a

 

Revolta unei fete de nota 10: „Gata. Nu mai tac!“. Detalii despre cruzimea cu care zdrobeşte inimi şi idealuri sistemul de pile şi relaţii din şcoli

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: