Reacţia firmei unde lucrează şoferul care a bătut o femeie cu mopul. Ce măsuri a luat împotriva agresorului

Reacţia firmei unde lucrează şoferul care a bătut o femeie cu mopul. Ce măsuri a luat împotriva agresorului

Bărbatul a lovit-o pe femeie cu coada unui mop FOTO Captură Facebook.com

În cursul zilei de vineri, 26 aprilie, femeia în vârstă de 25 de ani s-a prezentat la Poliţie şi a făcut plângere penală împotriva agresorului.

Reprezentanţii companiei la care lucrează şoferul ce a bătut o femeie cu coada mopului au reacţionat după ce filmarea a devenit virală.

Într-o postare pe pagina de Facebook a firmei de transport, oficialii au anunţat că angajatul a fost suspendat din funcţie şi că urmează să fie cercetat disciplinar.

"În urma incidentului din Autogara Internaţională Tur Cento Trans Zalău, din seara zilei de 25.04.2019, conducerea societăţii a decis convocarea Comisiei Interne Disciplinare, conducătorul auto urmând a fi suspendat din funcţie până la clarificarea tuturor aspectelor. Conducerea Tur Cento Trans dezaprobă astfel de manifestări asigurând persoanele interesate ca se vor dispune toate măsurile cuvenite în acest caz", se arată în mesaj.

Între timp, victima, o femeie de 25 de ani din localitatea sălăjeană Cuceu, a făcut plângere penală la Poliţie. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire.

Reamintim că în urmă cu două zile, o femeie cu copilul în braţe a fost lovită cu cruzime, de un bărbat înarmat cu coada unui mop. Agresiunea s-a petrecut în autogara firmi Tur Cento Trans din Zalău, sub privirile indiferente ale persoanelor din zonă. Un pasager a filmat momentul şi a postat video-ul pe reţelele de socializare.

Citiţi şi:

VIDEO Femeie cu bebeluş în braţe, bătută cu bestialitate în autogară. Una dintre lovituri îl nimereşte pe copil

VIDEO Agent de pază snopit în bătaie în miezul zilei. A încercat să se apere cu spray paralizant, dar a fost doborât cu un pumn

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: