Prostituţie într-un apartament închiriat. Cât plăteau clienţii racolaţi pe internet

Prostituţie într-un apartament închiriat. Cât plăteau clienţii racolaţi pe internet

Poliţiştii au făcut percheziţii FOTO IPJ Sălaj

Bărbatul care intermedia raporturi sexuale contra cost în Zalău este cercetat de către poliţişti sub acuzaţia de proxenetism.

Un bărbat de 42 de ani din Bucureşti a fost reţinut de către poliţişti pentru proxenestism, el fiind acuzat că a înlesnit practicarea prostituţiei de către o femeie de 30 de ani din Giurgiu şi un bărbat de aceeaşi vârstă, din Capitală.

În 4 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Sălaj au efectuat o percheziţie domiciliară într-un apartament din Zalău, unde i-au depistat pe cei trei. Cercetările au stabilit că în perioada 2-4 iulie, aceştia au închiriat aparatementul, pentru ca apoi, bărbatul, de 42 de ani să posteze anunţuri pe internet, prin care racolaţi clienţi pentru ceilalţi doi. Pentru serviciile sexuale, clienţii plăteau între 150 şi 200 de lei.
13 telefoane mobile, ce ar fi fost folosite în activitatea infracţională, pentru legătura telefonică cu clienţii, au fost indisponibilizate în cadrul acţiunii.

În urma percheziţiei, au mai fost ridicaţi şi 4.300 de lei şi 150 de euro, ce ar fi provenit din practicarea prostituţiei. Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut de poliţişti, pentru ca apoi, anchetatorii să dispună cercetarea lui în stare de libertate.
Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, din Poliţia Română.

Citiţi şi:

Drama tinerei cu HIV, şantajată să se prostitueze. Cum acţionau proxeneţii şi câţi bani au făcut de pe urma ei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările