Profesorul care vrea să fie primar, numit şef peste Inspectoratul Şcolar. Din 2007 conduce un prestigios colegiu

Profesorul care vrea să fie primar, numit şef peste Inspectoratul Şcolar. Din 2007 conduce un prestigios colegiu

Cu sprijinul PNL, Bulgărean îi ia locul pesedistei Maria Pop FOTO Adevărul

Potrivit unui ordin al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, noul inspector şcolar general va intra în pâine din prima zi a săptămânii viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Directorul Colegiului Naţional "Silvania" din Zalău, Vasile Bulgărean, va conduce Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj începând de luni, 23 martie, zi în care încetează contractul de management şi numirea profesoarei Maria Pop, în funcţia de inspector şcolar general. Acesta din urmă, soţie a senatorului PSD Gheorghe Pop, se va întoarce la catedra de fizică de la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" Zalău.

Potrivit unui ordin al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Bulgărean a fost numit în funcţie prin detaşare în interesul învăţământului.

Doctor în matematică, noul inspector şcolar general are 54 de ani, iar din 2007 este director al Colegiului Naţional "Silvania" din Zalău, cel mai prestigios liceu din judeţul Sălaj. El a mai condus Inspectoratul Judeţean Şcolar Sălaj în perioada 2000-2001, la cei 35 de ani pe care îi avea atunci fiind cel mai tânăr dascăl care a ajuns inspector şcolar general.
Vasile Bulgărean este candidatul PNL pentru Primăria Zalău.

Mai puteţi citi:

Un profesor şi un cântăreţ de muzică populară, candidaţii cu care PNL vrea să câştige alegerile locale în Sălaj

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: