Primăria Zalău a cumpărat şase microbuze noi, cu 300.000 de lei bucata. Care sunt liniile pe care vor circula

Primăria Zalău a cumpărat şase microbuze noi, cu 300.000 de lei bucata. Care sunt liniile pe care vor circula

Fiecare microbuz dispune de 25 de locuri FOTO Primăria Zalău

Cele şase microbuze noi vor fi introduse pe trasee începând de vineri, autorităţile promiţând că în curând vor fi achiziţionate şi 20 de autobuze hibrid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parcul auto al operatorului de transport de călători, Transurbis SA, a fost completat, recent, cu şase microbuze noi, pentru care municipalitatea a plătit aproape 1,8 milioane de lei. Noile mijloace de transport, toate marca Mercedes-Benz, vor intra în circulaţie vineri, 9 martie, au anunţat reprezentanţii Primăriei Zalău.

"Pe lângă autobuzele achiziţionate anul trecut (cinci nearticulate şi două articulate), aceste şase microbuze completează parcul auto al SC Transurbis SA. Prin sistemele şi echipamentele pe care le au în dotare, vor contribui semnificativ la creşterea gradului de confort al cetăţenilor din comunitatea noastră. Avem un proiect pe fonduri europene pentru achiziţia de mijloace de transport în comun noi, pentru alte 20 de autobuze hibrid", a declarat primarul Ionel Ciunt. Fiecare microbuz dispune de 25 de locuri - 16 pe scaune şi 9 în picioare, şi un fotoliu rulant pentru persoane cu handicap.

Potrivit autorităţilor, mijloacele de transport noi vor circula pe liniile 4, 4B, 5, 7, 12, 13, 14, 16, 26 şi 28, unde fluxul de călători şi traseele liniilor de transport în comun permit autovehicule de capacitate mică sau medie. În intervalelele orare în care fluxul de călători nu este mare, noile microbuze vor deservi şi liniile 1, 6B şi 11.

Vă mai recomandăm:

Cum încearcă o primărie să-i sperie pe cei care murdăresc oraşul. Amenzi usturătoare pentru spărgătorii de seminţe

Proiect de 5 milioane de euro pentru extinderea iluminatului public stradal. Investiţia va reduce consumul la jumătate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările