Alegeri parlamentare 2012: Preşedintele unui partid, amendat de poliţişti după ce a făcut o sesizare electorală care nu s-a confirmat

Alegeri parlamentare 2012: Preşedintele unui partid, amendat de poliţişti după ce a făcut o sesizare electorală care nu s-a confirmat

Sesizarea a fost făcută astăzi FOTO Olimpia Man

Preşedintele filialei sălăjene a unui partid politic s-a ales astăzi cu o amendă de 500 de lei, după ce a făcut o sesizare care, în opinia poliţiştilor, nu s-a confirmat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, sesizarea a fost făcută în această dimineaţă la ora 9.14 de preşedintele unei formaţiuni politice din judeţul Sălaj. Acesta a sesizat Poliţia, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că primarul din localitatea Valcău de Jos transportă persoane la secţiile de votare, folosind microbuzul şcolar.

 "Poliţiştii au audiat persoana care este angajată de primărie pentru a conduce microbuzul şcolar, care a declarat că în această dimineaţă, în jurul orei 9.00, a condus autovehiculul din faţa casei sale până la primărie, pentru a face loc utilajelor de deszăpezire, venite să cureţe drumul judeţean", ne-a declarat purtătorul de cuvânt.

 Întrucât fapta sesizată prin 112 nu s-a confirmat, apelantul a fost amendat de poliţişti cu 500 de lei, pentru alertare falsă a agenţiilor specializate de intervenţie (art. 32, alin. 1, lit. b din OUG 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările