Premierul Viorica Dăncilă vizitează Sălajul. Protestatarii se mobilizează pe Facebook pentru a o întâmpina

Premierul Viorica Dăncilă vizitează Sălajul. Protestatarii se mobilizează pe Facebook pentru a o întâmpina

Premierul ajunge vineri la Zalău FOTO Arhivă

Premierul Viorica Dăncilă îşi continuă vizitele de lucru prin ţară, în perioada 16-19 mai, ea fiind aşteptată în judeţele Mureş, Sălaj, Maramureş şi Gorj.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, primul-ministru va vizita o serie de obiective de investiţii, unele finanţate din fonduri guvernamentale şi europene, şi va avea întâlniri cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, instituţiilor deconcentrate, cadre medicale şi manageri de spitale, oameni de afaceri,  beneficiari ai programelor guvernamentale, fermieri, reprezentanţi ai sindicatelor. Din delegaţia guvernamentală vor face parte mai mulţi membri ai Cabinetului.

În judeţul Sălaj, şeful Executivului va ajunge vineri, 17 mai, când va avea o întrevedere cu reprezentanţii organizaţiei judeţene a PSD, după care va susţine o conferinţă de presă. Potrivit unor surse neoficiale, premierul ar urma să viziteze Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău şi una dintre fabricile Michelin.
Pe reţelele de socializare, mai mulţi zălăuani au anunţat că vor fi prezenţi în centrul Zalăului, pentru a o întâmpina cu proteste pe Viorica Dăncilă.

Citiţi şi:

Liviu Dragnea, către vicepremierul Ungariei: „Autonomia care va fi la Teleorman va fi şi în Harghita şi în Covasna“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: