Prefectul Sălajului - cu clavicula ruptă după un meci de fotbal

Vegh Alexandru, prefectul judeţului Sălaj a ajuns aseară la spital după ce s-a autoaccidentat în timpul unui meci de fotbal, pe Stadionul Municipal din Zalău.Prefectul a fost diagnosticat cu fractură de claviculă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Selecţionata de fotbal a  parlamentarilor a întâlnit o echipă a invitaţilor speciali, printre care Dănuţ Lupu şi Marian Savu, dar şi Vegh Alexandru, prefectul Sălajului, în deschiderea celei de a VI-a ediţii a Cupei de Vară Viitorul, competiţie destinată echipelor de juniori. Întâlnirea dintre cele două echipe a avut loc ieri seară de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Meciul dintre cele două echipe a decurs bine, până prin minutul 10 al celei de a doua reprize, când Vegh s-a împiedicat în faţa porţii adversarilor şi a ieşit de pe teren acuzând dureri de umăr. Publicul şi colegii de echipă au crezut că e o glumă şi că prefectul se fofilează pentru a scăpa de încă 20 de minute de alergare (reprizele au fost de câte 30 de minute), dar Vegh a părăsit în grabă stadionul şi a plecat cu o ambulanţă la spital.

„Şi eu credeam că-i ceva minor, dar după ce mi-am făcut un film medicul mi-a spus că am dublă fractură de claviculă. În primă fază, doctorii vor încerca să-mi imobileze umărul şi voi rămâne acasă câteva zile, dar dacă această metodă nu va da rezultate, va trebui să merg la operaţie”, a declarat Vegh, pentru reporterul adevărul de Seară.

Pe lângă faptul că a părăsit terenul accidentat, Alexandru Vegh ar mai putea avea încă un motiv de nemulţumire. Selecţionata invitaţilor speciali, din care a făcut şi el parte, a pierdut în faţa parlamentarilor, conduşi de deputatul sălăjean Lucian Bode. Parlamentarii au câştigat după loviturile de la 11 metri, primele două reprize încheindu-se cu scorul de 3 la 3.

citeste totul despre: