Poliţistul care şi-a snopit în bătaie colegul, acuzat de tentativă de omor. Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă

Poliţistul care şi-a snopit în bătaie colegul, acuzat de tentativă de omor. Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă

Poliţistul agresor are 26 de ani FOTO Facebook.com

Agresorul şi victima lui sunt colegi de serviciu, ambii fiind încadraţi ca agenţi la Compartimentul ordine şi siguranţă publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o zi petrecută la audieri, Ioan Alin Onica, agentul de poliţie care şi-a desfigurat în bătaie colegul, a fost reţinut şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Bărbatul în vârstă de 26 de ani va fi adus în cursul zilei de joi, 18 ianuarie, în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor, ne-a declarat procurorul Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.
În situaţia în care propunerea va fi admisă, iar poliţistul va ajunge după gratii, el va fi suspendat din funcţia pe care o deţine în IPJ.

Victima agresiunii, agentul Mircea Gaidoş, este în stare stabilă, fiind internat la o clinică din Cluj-Napoca, unde a fost transferat pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" al judeţului Sălaj, agresiunea a fost sesizată marţi noaptea, în jurul orei 23, printr-un apel anonim la 112. Gaidoş a fost găsit de către echipajul SMURD plin de sânge, dar conştient, cu multiple plăgi la nivelul piramidei nazale, echimoze la nivel frontal, cu posibilă fractură de craniu şi pneumotorax (acumulare de aer în spaţiul dintre plămâni şi peretele toracic - n.n.)

Incidentul s-a petrecut după petrecerea prilejuită de bilanţul activităţii pe 2017 a poliţiştilor din zona Şimleului. Pe drumul spre casă, între cei doi, care lucrează împreună la Compartimentul ordine şi siguranţă publică, a izbucnit un conflict spontan, Onica năpustindu-se asupra colegului său de serviciu, lovindu-l cu bestialitate.

Mai puteţi citi:

UPDATE Bătaie între poliţişti, după petrecerea de bilanţ. Victima a ajuns desfigurată la spital

Acuzaţii de purtare abuzivă la adresa unui poliţist. Ce pedeapsă i-a aplicat instanţa

 
citeste totul despre: