Poliţiştii sălăjeni vor fi conduşi încă şase luni de şef împuternicit

Poliţiştii sălăjeni vor fi conduşi încă şase luni de şef împuternicit

Gabriel Terheş se află la a doua împuternicire FOTO Arhivă

Printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, lui Gabriel Terheş i-a fost prelungită împuternicirea pentru cel mult şase luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Împuternicit, la mijlocul lui decembrie 2018, la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, comisarul şef de poliţie Gabriel Terheş rămâne în funcţie pentru cel mult şase luni. Asta după ce luni, 17 iunie, printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, lui Terheş i-a fost prelungită împuternicirea. Aceasta este a doua şi ultima împuternicire la care are dreptul ofiţerul sălăjean.

În vârstă de 47 de ani, Terheş a condus din 2014 Serviciul de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Sălaj, în luna octombrie a anului trecut fiind împuternicit şef al Poliţiei Municipale. Şi-a încercat norocul de două ori la concursurile organizate în 2018 pentru cel mai înalt fotoliu din Poliţia Sălaj, avându-l drept contracandidat pe Aurel Ştirb, actual ajunct şi fost împuternicit la comanda instituţiei. Niciunul nu a reuşit, însă, să ia notă de trecere.

Citiţi şi:

Cum a pierdut ginerele primarului din Zalău postul de adjunct al Poliţiei sălăjene

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: