Petrecere încheiată cu tentativă de omor. Motivul absurd pentru care un adolescent a atacat cu furca un petrecăreţ

Petrecere încheiată cu tentativă de omor. Motivul absurd pentru care un adolescent a atacat cu furca un petrecăreţ

Agresorul a ajuns în arest FOTO Arhivă

Atacatorul, un tânăr de 17 ani, a fugit după comiterea faptei, ascunzându-se peste noapte în pădure. Marţi, el fost arestat preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor.

Un adolescent de 17 ani din comuna Buciumi, judeţul Sălaj, îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, după ce a provocat un scandal în urma căruia un bărbat a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Totul din cauza unei petreceri la care victima participa şi unde muzica se auzea prea tare în boxe.

Potrivit procurorilor, deranjat de volumul prea mare al muzicii, tânărul a pus mâna pe o furcă şi s-a îndreptat spre locul în care petrecerea era în toi. Cum petrecăreţii au refuzat să dea muzica mai încet, tânărul l-a lovit de mai multe ori cu furca, în zona capului, pe unul dintre bărbaţii care chefuiau.

Victima, care se afla în stare de ebrietate, a suferit multiple traumatisme şi fracturi, care necesită între 48 şi 50 de zile de îngrijiri medicale, mai spun anchetatorii.

În ceea ce îl priveşte pe agresor, acesta a fugit de la locul faptei şi s-a ascuns peste noapte în pădurea din apropierea satului. A doua zi, el a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, pentru a marţi, 10 septembrie, să fie adus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Sălaj au dispus ca adolescentul să fie încarcerat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Citiţi şi:

A ucis un bătrân cu o lovitură de pumn. Motivul uluitor care a declanşat agresiunea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: