Percheziţii la o şcoală şi Inspectoratul Şcolar. Ancheta vizează ilegalităţi în acordarea gradaţiilor de merit

Percheziţii la o şcoală şi Inspectoratul Şcolar. Ancheta vizează ilegalităţi în acordarea gradaţiilor de merit

Anchetatorii vorbesc despre fals şi uz de fals FOTO Arhivă

Ancheta este derulată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi poliţişti şi procurori au descins vineri, 2 noiembrie, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj şi Şcoala Gimnazială "Corneliu Coposu" din Zalău, într-un dosar penal ce vizează modul de acordare a unor gradaţii de merit în perioada 2016-2017.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj - Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au pus în aplicare, vineri, 2 noiembrie, două mandare de percheziţie la sediul unor instituţii publice din municipiul Zalău, într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind comiterea unor infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals", ne-a declarat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Contactaţi, oficialii Inspectoratului Şcolar au fost rezervaţi în a comenta pe marginea subiectului. "Cu privire la acţiunea desfăşurată la Şcoala Gimnazială Corneliu Coposu şi la ISJ Sălaj, vă aducem la cunoştinţă faptul că fiind o acţiune în curs de desăfăşurare, nu vă putem oferi informaţii în acest moment", a precizat inspectorul şcolar general Maria Pop.

Citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările