Patru aspiranţi la fotoliul de primar în Fildu de Jos. Cine sunt candidaţii

Patru aspiranţi la fotoliul de primar în Fildu de Jos. Cine sunt candidaţii

Primaria Fildu de Jos FOTO Primaria Fildu de Jos

Fotoliul de primar este vacant din luna octombrie a anului trecut, când fostul edil, social-democratul Ioan Mangău, a decedat.

Cetăţenii cu drept de vot din comuna Fildu de Jos sunt aşteptaţi la urne în 11 iunie, când vor fi organizate alegeri locale parţiale pentru alegerea primarului, după ce fostul edil, Ioan Mangău, a decedat în 13 octombrie 2016. În cursa electorală s-a încris candidaţi patru candidaţi: Nicolae Marin Albert (PSD), Florin Daniel Răcăşan (PNL), Mircea Ioan Bălaş (ALDE) şi Viorel Antal (PMP).
Cel din urmă a fost viceprimar din partea PSD, însă a ales să treacă în echipa PMP, după ce social-democraţii au decis să meargă la localele din 11 iunie pe mâna lui Nicolae Albert, preşedinte al organizaţiei locale a partidului.

Potrivit unei hotărâri de Guvern, în 11 iunie vor avea loc alegeri locale parţiale în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate.

Vă mai recomandăm:

Un economist şcolit în SUA a ajuns senator în România cu doar 3 la sută din voturi

La Zalău, lupta electorală a început mai devreme. Fostul şi actualul primar îşi aruncă săgeţi otrăvite

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: