Parcul auto al IPJ Sălaj, dotat cu opt autospeciale noi. Unde vor fi repartizate

Parcul auto al IPJ Sălaj, dotat cu opt autospeciale noi. Unde vor fi repartizate

Autospecialele au ajuns la IPJ Sălaj FOTO IPJ Sălaj

Opt autospeciale înnoiesc, de miercuri, parcul auto al Poliţiei sălăjene, cele mai multe dintre ele fiind repartizate către posturile de poliţie din mediul rural.

Ştiri pe aceeaşi temă

Opt autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, contribuind astfel la îmbunătăţirea modului în care poliţiştii răspund la solicitările cetăţenilor, precum şi la creşterea gradului de siguranţă pe care poliţiştii o au la intervenţii.

Cele opt autospeciale Dacia Logan sunt inscripţionate, au rampe de semnalizare acustice şi optice şi vor fi utilizate de structurile de ordine publică şi rutieră. Astfel, şapte vor fi repartizate la posturile de poliţie din Buciumi, Someş Odorhei, Bălan, Crasna,  Nuşfalău, Letca şi Şărmăşag, iar o autospecială va ajunge la structura rutieră. 
Toate autospecialele au fost achiziţionate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în urma procedurilor de achiziţie publică.

Vă mai recomandăm:

Concurs în IPJ Sălaj. Se caută şefi de post pentru 12 comune

Rutieriştii au găsit ac de cojocul vitezomanilor: s-au dotat cu un radar tip pistol

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: