Pădurar atacat cu toporul de hoţul prins la furat de lemne. Care este starea victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deranjat de faptul că pădurarul îi cere socoteală pentru arborii tăiaţi ilegal din pădure, agresorul l-a lovit în cap cu toporul.

Un pădurar din judeţul Sălaj a fost băgat în spital de bărbatul prins la furat de lemne în pădure. Totul s-a petrecut sâmbătă, 16 ianuarie, la orele amiezii, când doi fraţi din localitatea Cerâşa s-au deplasat în pădurea din apropierea casei pentru a tăia lemne.
Potrivit procurorilor, după ce au tăiat trei arbori, i-au transportat în curte, unde unul dintre fraţi a început să îi taie cu drujba. Între timp, celălalt bărbat, în vârsă de 40 de ani, s-a întors în pădure pentru a mai tăia câţiva copaci. A fost surprins, însă, de pădurar, care alertat de zgomotul produs de drujbă, se pornise către locuinţa celor doi.

Luaţi la întrebări, hoţii de lemne au devenit recalcitranţi, unul lovindu-l pe pădurar cu o cană în cap. Paznicul pădurii s-a dezechilibrat şi a căzut, moment în care bărbatul de 40 de ani a pus mâna pe un topor şi l-a lovit în zona capului.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ca în cursul zilei de duminică, magistraţii Tribunalului Sălaj să dispună arestarea lui pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, faptă pentru care Codul Penal prevede între 6 ani şi 8 luni şi 12 ani şi 6 luni de închisoare.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, starea ei fiind stabilă.

Mai puteţi citi:

VIDEO Jandarm bătut de un bărbat turmentat. Agresorul a împărţit pumni şi i-a rupt tricoul

Doi poliţişti atacaţi cu bâte şi pietre de 50 de persoane. Oamenii legii, nevoiţi să facă uz de armă

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite