O poliţistă beată criţă a intrat cu maşina într-un cap de pod. Ce au decis judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţista a avut o alcoolemie uriaşă FOTO Facebook.com
Poliţista a avut o alcoolemie uriaşă FOTO Facebook.com

La doar câteva luni după ce şi-a început activitatea în Poliţie, o tânără de 28 de ani a fost provocat un accident de circulaţie, după ce, beată fiind, a intrat cu autoturismul într-un cap de pod.

Magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei au condamnat-o pe Florina Opriş, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de încercare de trei ani, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe durata termenului de încercare, ea va trebui să muncească 80 de zile lucrătoare în folosul comunităţii la Primăria Halmăşd.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost trimisă în judecată după ce în 31 octombrie 2016, la doar câteva luni de la promovarea concursului pentru posturile de agenţi în mediul rural, s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, în localitatea Şimleu, după ce a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.

Analiza probelor biologice au indicat o alcoolemie de 1,95 g/l alcool pur în sânge. Agentul a fost pus la dispoziţie în 8 noiembrie 2016, fiind mutată de la Postul de Poliţie Halmăşd, la Secţia de Poliţie Rurală Nuşfalău.
Soluţia primei instanţe poate fi atacată cu apel.

Mai puteţi citi:

Motivarea judecătorilor în dosarul poliţistului care şi-a mutilat colegul. Martor la agresiune: „De o oră îl bate“

Poliţist chemat să aplaneze un conflict între un bărbat şi o femeie, trimis în judecată pentru c-ar fi atacat-o pe fiica acestora, în vârstă de 16 ani 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite