O femeie snopită în bătaie de concubin a fugit la Poliţie cu bebeluşul în braţe. Gestul emoţionant pe care l-au făcut oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a fost îmbrăcat imediat de poliţiştii inimoşi
Copilul a fost îmbrăcat imediat de poliţiştii inimoşi

O tânără de 26 de ani a ajuns la Poliţie plină de sânge şi cu bebeluşul ei în braţe. Pentru că atât mama, cât şi copilul erau aproape dezbrăcaţi, iar afară era foarte frig, poliţiştii au strâns imediat bani şi le-au cumpărat haine groase.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, totul a pornit după ce joi, 15 octombrie, la sediul Poliţiei Municipiului Zalău s-a prezentat o tânără de 26 de ani din localitatea sălăjeană Borla. ”Era plină de sânge, iar în braţe avea un bebeluş, cu urme de sânge şi el. Din fericire, ulterior s-a dovedit că sângele provenea de la mamă, copilul neavând leziuni”, povesteşte Maria Cristea.


Se pare că vinovat de starea tinerei era concubinul acesteia, un bărbat de 23 de ani, din Zalău, care, nemulţimit de banii pe care îi aducea în casă femeia, a decis să-şi exprime dezaprobarea prin mai multe lovituri aplicate victimei lipsite de apărare. Pe lângă leziunile provocate de loviturile atacatorului, femeia a fost rănită şi de obiectele de mobiler pe care s-a prăbuşit în urma atacului. Rănită şi plină de sânge, ea şi-a luat copilul şi a fugit imediat ce a avut ocazia la Poliţia Municipiului Zalău.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la proximitate, care au dus atât mama, cât şi pe copil, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Nu s-au limitat, însă, strict la îndatoririle lor legale în acest caz. Pentru că, dată fiind situaţia conflictuală, femeia a ieşit din casă în haine subţiri, la fel de neadecvat temperaturii scăzute de afară fiind îmbrăcat şi bebeluşul, poliţiştii de proximitate au pus mână la de la mână şi i-au cumpărat o geacă femeii şi un rând complet de hăinuţe copilului.

politisti zalau


Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, victima a depus plângere împotriva agresorului, care este cercetat penal pentru violenţă în familie.

Vă mai recomandăm:

Primar de oraş, trimis în judecată cu alţi angajaţi din primărie, pentru abuz în serviciu. Procurorii vorbesc despre jonglerii cu terenuri şi decontări fictive

Un nou proces pentru samsarul campion al României, Horia Şchiopu Simu. Milionarul este judecat pentru devalizarea celui mai mare producător de conductori din cupru din ţară


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite