O companie românească face peste 170 de angajări pentru un magazin în Zalău. Ce posturi sunt disponibile

O companie românească face peste 170 de angajări pentru un magazin în Zalău. Ce posturi sunt disponibile

Magazinul va fi construit pe strada Fabricii FOTO Arhivă

Compania românească vrea să angajeze pentru magazinul pe care îl construieşte la Zalău nu mai puţin de 174 de persoane.

Retailerul de bricolaj Dedeman face, în această perioadă, angajări masive pentru viitorul magazin din Zalău. Compania a anunţat la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj că are nevoie de 174 de lucrători, mai mult de jumătate dintre posturi fiind pentru vânzători.

Potrivit datelor furnizate de către AJOFM Sălaj, compania are nevoie de 96 de vânzători, 11 casieri, 11 şefi de raioane, nouă manipulanţi marfă, şase agenţi de securitate şi cinci funcţionari informaţii clienţi. Oferta de locuri de muncă a grupului mai conţine posturi de motostivuitorist, şofer autocamioane, lucrător gestionar, femeie de serviciu, contabil şef, dispecer centru alarmă şi este valabilă până la sfârşitul lunii august.

Viitorul magazin va fi ridicat pe strada Fabricii, pe un teren cumpărat în 2016, de la producătorul de cărămizi Cemacon. Valoarea tranzacţiei a fost de aproape 1,9 milioane de euro.

 

Citiţi şi:

VIDEO Coadă la subvenţiile pentru angajarea de şomeri. Sute de patroni au făcut noapte albă în faţa AJOFM Sălaj

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: