Nuntă cu musafiri nepoftiţi. Poliţiştii au stricat o petrecere cu aproape 400 de invitaţi

Nuntă cu musafiri nepoftiţi. Poliţiştii au stricat o petrecere cu aproape 400 de invitaţi

Oamenii legii l-au amendat pe mire FOTO captură video ziaruldesalaj.ro

Nunta unor tineri a fost întreruptă de către poliţişti. Oamenii legii au întrerupt petrecerea, după ce au constatat că sunt încălcate regulile de distanţare socială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii şi jandarmii au descins duminică, 13 septembrie, la un restaurant din municipiul Zalău, în timpul unei nunţi la care nu se respectau normele de protecţie împotriva COVID-19. În sala în care era organizată petrecerea se aflau aproape 400 de invitaţi, depăşindu-se, astfel, numărul de persoane prevăzut de actele normaltive în vigoare pentru întrunirile în spaţii închise.

Pentru că au ignorat restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, au fost traşi la răspundere atât administatorul localului, cât şi mirele - un tânăr de 20 de ani, fiecare primind o amendă de 4.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au dispus relocarea nuntaşilor în celelalte săli şi pe terasa localului.

Potrivit legislaţiei în vigoare, la evenimentele private organizate în interior pot participa maxim 50 de persoane, iar la cele din exterior, 100 de persoane.

Mai puteţi citi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările