Numărul şcolilor din Sălaj lovite de gripă, în continuă creştere. Aproape 200 de elevi stau acasă

Numărul şcolilor din Sălaj lovite de gripă, în continuă creştere. Aproape 200 de elevi stau acasă

Elevii din şapte clase nu merg la şcoală FOTO Arhivă

Circa 200 de elevi din Zalău stau acasă în aceste zile din cauza gripei, după ce patru unităţi de învăţământ au anunţat suspendarea parţială a cursurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru unităţi de învăţământ din municipiul Zalău sunt închise parţial, au anunţat oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj. Astfel, au fost suspendate cursurile pentru şapte clase: la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu" Zalău, clasa a VIII-a A, în intervalul 10-12 februarie, şi la clasa a IV-a E, între 12 şi 14 februarie, la Colegiul Naţional "Silvania" Zalău, la clasa a IX-a A, între 10 şi 12 februarie, la Şcoala Gimnazială "Simion Bărnuţiu" Zalău, clasa a II-a D, în zilele de 10 şi 11 februarie, şi la Şcoala Gimnazială "Corneliu Coposu", unde clasele I-a A, a VII-a A şi a VIII-a C nu fac ore din 12 până în 16 februarie. În total, sunt afectaţi circa 200 de elevi.

"Unităţile de învăţământ preuniversitar menţionate, dar şi celelalte unităţi şcolare din judeţ au luat toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor în colectivităţile de preşcolari şi elevi, respectând precizările din adresei MEC nr. 8339/6.02.2020", au transmis cei de la ISJ Sălaj. Sursa citată a mai previzat că instituţia monitorizează zilnic cazurile de gripă, iar acest proces va dura până la finalul sezonului rece.

Mai puteţi citi:

Valul de viroze şi gripă a redus programul de vizită la Spitalul Judeţean Zalău

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările