Numărul sălăjenilor izolaţi la domiciliu s-a dublat. Niciun caz de infectare nu a fost confirmat

Numărul sălăjenilor izolaţi la domiciliu s-a dublat. Niciun caz de infectare nu a fost confirmat

Peste 100 de persoane sunt monitorizate de DSP FOTO Arhivă

Dacă joi, autorităţile anunţau că 51 de sălăjeni sunt izolaţi la domiciliu şi monitorizaţi, vineri, numărul acestora a ajuns la 109.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul persoanelor monitorizate medical în regim de izolare la domiciliu a ajuns la 109 în judeţul Sălaj, potrivit celor mai recente raportări ale Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj. Până la această oră, în judeţ nu sunt confirmate cazuri de coronavirus şi nici nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină.
"61  persoane se află sub monitorizare la domiciliu din zilele  precedente, iar 48  persoane se află sub monitorizare la domiciliu din data de 27 februarie", au transmis oficialii DSP Sălaj, care au subliniat că toţi cei 109 cetăţeni sunt asimptomanici.

Autorităţile au transmis că persoanele care au călătorit în ultimele 14 zile în localităţi din zonele afectate coronavirus, altele decât cele cu transmitere comunitară extinsă, se vor autoizolă la domiciliu 14 zile, timp în care vor fi monitorizate de DSP şi prin intermediul medicului de familie. Aceeaşi măsură se aplică şi membrilor de familie care locuiesc la acelaşi domiciliu.

Citiţi şi:

Zeci de elevi din Sălaj, izolaţi la domiciliu de teama coronavirusului. Lista şcolilor la care învaţă

Dosar penal pentru un român venit dintr-o zonă italiană cu coronavirus. Greşeala care îl poate trimite după gratii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: