CONCURS Moş Crăciun te trimite la Disneyland! Transmite-i mesajul tău video ca să-l convingi că meriţi.

De data aceasta, rolul de ajutor al lui Moş Crăciun şi l-a asumat George Guşet, fiul fostului mare campion Gheorghe Guşet. Sportiv ca şi tatăl său, un aruncător de greutăţi care promite, George a reuşit să îşi mobilizeze zeci de prieteni pentru a ajuta, în această perioadă specială din an, cât mai multe persoane care au nevoie de ajutor. Aşa se face că luni, la prima oră, George, însoţit de câţiva dintre prieteni,  a ajuns la Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău unde au donat sângele atât de necesar în salvarea vieţilor celor aflaţi în suferinţă. Cu tichetele primite în schimbul sângelui vor cumpăra dulciuri şi alimente pentru copiii săraci.

Trebuia să fim ceva mai mulţi în dimineaţa asta”, spune George cu o undă de regret în glas. „Dar nu-i nimic, pentru că cei care nu au venit în dimineaţa asta să doneze sânge vor face cadouri cu bani din buzunarul lor”.

George Guşet are 25 de ani şi a obţinut până acum rezultate frumoase în sportul pe care îl practică, asemeni tatălui său: aruncarea greutăţii.