Monstru cu chip de om: şi-a obligat nepoata de 10 ani să întreţină cu el o partidă de sex oral

Monstru cu chip de om: şi-a obligat nepoata de 10 ani să întreţină cu el o partidă de sex oral

Fetiţa de 10 ani este nepoata violatorului FOTO Arhivă

Un bărbat de 48 de ani din localitatea sălăjeană Sânmihaiu Almaşului ar putea sta 25 de ani în spatele gratiilor după ce a abuzat sexual de propria nepoată, în vârstă de numai 10 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Sălaj, judecătorul Claudia Tomşa, oribila faptă s-a petrecut la începutul lunii aprilie a acestui an. "În data de 4 aprilie, acesta a întreţinut un raport sexual oral cu partea vătămată, minoră, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa", precizează judecătorul.

Partea vătămată este o fetiţă de 10 ani, fiica verişoarei primare a violatorului. Din cercetările făcute de oamenii legii rezultă că fapta a fost descoperită de un martor, care a intrat în casă în momentul sau imediat după producerea ei, anunţând-o imediat pe mama fetiţei. Aceasta a făcut plângere la poliţie, iar bărbatul, D.H., în vârstă de 48 de ani, necăsătorit şi fără antecedente penale, a fost reţinut şi apoi arestat preventiv. Ieri, dosarul în care acesta este acuzat de viol a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Sălaj, primul termen fiind stabilit pentru data de 3 iulie. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoarea între 10 şi 25 de ani.

În satul în care locuiesc atât victima, cât şi violatorul, fapta i-a oripilat şi i-a surprins, în acelaşi timp, pe localnici. Primarul Cornel Lung spune că bărbatul nu a lăsat impresia că ar fi capabil de aşa ceva. "A mai băut el, dar era un om muncitor. A fost mecanizator cât timp au existat secţiile SMA", spune edilul.

Citeşte şi Cinic, dar adevărat: în Sălaj, cele mai multe violuri au loc "în familie"

Fetiţă de cinci ani, violată de fratele vitreg. Violatorul, în vârstă de 14 ani, a fost băgat în arest

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările