MMC Biker’s Fest: Două zile cu motoare turate şi muzică rock la Broscărie

MMC Biker’s Fest: Două zile cu motoare turate şi muzică rock la Broscărie

Nelu Brândea este preşedintele asociatiei care organizează MMC Biker's Fest FOTO Arhivă

Motoare turate la maxim, cai putere, adrenalină şi concerte de muzică rock vor fi cuvintele de ordine ale acestui final de săptămână, la Ştrandul Termal “Brocărie”, din judeţul Sălaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 700 de motociclişti din România, Ungaria, Anglia, Slovacia, Austria, Grecia şi Germania sunt aşteptaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, la Broscărie, în apropiere de Şimleu Silvaniei, la cea de-a noua ediţe a  MMC Biker’s Fest, cea mai importantă manifestarea de acest gen din ţară.

Tradiţionalul eveniment organizat de către Meseş Moto Club va debuta vineri, la ora 11, cu un program liber ales, numai bun pentru acomodare şi turat motoarele. La ora 18, bikerii sunt invitaţi să ia parte la o serie de jocuri şi concursuri distractive, pentru ca la lăsarea serii, să înceapă muzica. Pe scenă vor urca Old Bear, Elvis, Blackjack şi Ash.

Sâmbătă, participanţii vor porni într-o paradă moto, pe un traseu de 55 km, între „Broscărie” – Pericei – Vârşolţ – Hereclean – Panic – Zalău şi retur. La Zalău, bikerii vor face un popas pe platoul de marmură, unde îşi vor etala motocicletele. Activităţile vor continua la Ştrandul terman cu alte jocuri şi concursuri distractive, ziua încheindu-se cu o nouă rundă de concerte rock, susţinute de Kempes, Vespera, Manti şi Asphalt Horsmen, precum şi un show erotic. MMC Biker’s Fest îşi va închide porţile duminică, la ora 11.

După cum ne-a declarat Nelu Brândea, preşedintele Meseş Motor Club, manifestarea este singura de talie internaţională organizată în România.

Vă mai recomandăm:

FOTO Zeci de motoare turate pe Meseş. Cine sunt cei mai buni piloţi ai Cupei Meseş Cento Group 2016

Povestea Paulei Todoran, atleta care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio 2016: a alergat cât să facă de două ori ocolul Pământului

Moarte suspectă la ştrandul Elenei Udrea. Un bărbat a decedat după ce i s-a făcut rău la Boghiş Băi

Românii din Chicago sărbătoresc în avans Zilele Zalăului. Dorul de casă, alinat cu muzică populară şi bucate tradiţionale

Pelerin pe două roţi. Un jurnalist din Sălaj descoperă pe bicicletă frumuseţile ascunse ale lumii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: