Minor arestat după ce a violat o bătrână de 91 de ani. În aceeaşi noapte, a dat buzna şi peste o femeie de 77 de ani

Minor arestat după ce a violat o bătrână de 91 de ani. În aceeaşi noapte, a dat buzna şi peste o femeie de 77 de ani

Pe timpul nopţii, adolescentul a dat buzna peste două consătene pe care obişnuia să le ajute prin gospodărie, în speranţa că va face rost de nişte bani de buzunar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un minor în vârstă de 15 ani, de etnie romă, din comuna sălăjeană Carastelec, a ajuns după gratii după ce magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei au acceptat propunerea de arestare preventivă formulată de către procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, tentativă de tâlhărie şi viol.

El este acuzat că în noaptea de 14 mai a pătruns fără drept în locuinţa unei bătrâne în vârstă de 77 de ani din Carastelec pentru a-i cere bani. Când aceasta a refuzat, băiatul i-a propus să întreţină relaţii sexuale, invocând că este atras de femeile mai în vârstă. Bătrâna a apucat să pună mâna pe o mătură şi a reuşit să îl scoată din casă.
Tânărul nu a renunţat, însă, la planurile sale necurate, aşa s-a îndreptat spre o casă din vecinătate, în care locuia o altă bătrână, în vârstă de 91 de ani. Când a dat ochii cu noua victimă, i-a cerut bani şi chiar a început să scotocească prin locuinţa, în speranţa că îi va găsi ascunşi prin vreun sertar. Cum cotrobăitul s-a dovedit a fi în zadar, minorul a trecut la planul al doilea: s-a năpustit asupra femeii, a început să o pipăie, s-a dezbrăcat în faţa ei, cerându-i să-i atingă organul genital şi apoi i-a introdus degetele în vagin.

Expertiza medico-legală psihiatrică a evidenţiat că inculpatul are discernământ. În faţa oamenilor legii, a recunoscut tentativa de tâlhărie şi violarea de domiciliu, dar nu şi violul.
Potrivit anchetatorilor, băiatul a mai fost cercetat până acum în patru dosare de furt, însă în toate s-au dat soluţii de netrimitere în judecată, fie pentru că la vremea respectivă avea sub 14 ani şi nu răspundea penal, fie pentru că s-a împăcat cu persoanele vătămate. În cazul în care va fi găsit vinovat în acest dosar, cea mai aspră pedeapsă pe care o riscă este internarea într-un centru de reeducare, susţin procurorii.

Localnicii din Carastelec sunt indignaţi de ceea ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât comunitatea a dus până acum o viaţă liniştită, fiind ocolită de foarte mulţi ani de infracţiuni grave.
Decizia judecătorilor din Şimleu Silvaniei a fost atacată de către inculpat la Tribunalul Sălaj.

Citiţi şi:

Tânără de la casa de copii, violată de un educator: bărbatul o abuza în fiecare seară

Un minor de 15 ani a încercat să violeze o bătrână de 85 de ani. Pentru că nu a reuşit, i-a furat cei 8 lei din buzunar

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările