Mama şi doi copii, intoxicaţi cu ciuperci

Trei membri ai unei familii din localitatea Popeni, comuna Mirşid, au ajuns în această după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare culese de ei din pădure.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie în vârstă de 23 de ani din Popeni şi cei doi copii ai ei, un băieţel în vârstă de doi ani şi jumătate şi o fetiţă de patru ani şi jumătate, au fost aduşi în această după-amiază cu două ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, acuzând dureri de cap, stări de vomă şi ameţeli, simptome apărute la scurt timp după ce mâncaseră ciuperci culese de ei din pădure. Potrivit informaţiilor primite de la biroul de relaţii cu presa al spitalului, cei trei pacienţi au fost diagnosticaţi de specialiştii Unităţii de Primire a Urgenţelor cu intoxicaţie acută cu ciuperci, primind imediat tratament corespunzător. La o oră după înregistrarea lor n UPU starea lor era stabilă hemodinamic şi respirator, însă medicii au decis, totuşi, să-i mai păstreze sub observaţie pentru o vreme.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările