Luptă în trei pentru postul de şef al Poliţiei Municipale. Cine este candidatul cu cele mai mari şanse

Luptă în trei pentru postul de şef al Poliţiei Municipale. Cine este candidatul cu cele mai mari şanse

Postul este scos la concurs pentru a doua oară în trei luni

Doi din cei cinci înscrişi în concurs nu s-au prezentat în sala de examen. Printre ei, actualul desemnat la şefia Poliţiei Municipale, care bate în retragere pentru a doua oară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doar trei din cei cinci aspiranţi la fotoliul de şef al Poliţiei Municipale Zalău s-au prezentat miercuri, 14 noiembrie, la concurs. Pompiliu Sturzu, actualul adjunct al structurii, şi Teodor Ardelean, şeful Secţiei de Poliţie Rurală Crasna, au reuşit să promoveze, după ce au luat note peste 7. Numele câştigătorului va fi cunoscut cel mai devreme joi, 15 noiembrie, însă în situaţia în care candidaţii vor contesta rezultatele, notele finale vor fi făcute publice abia luni, 19 noiembrie. Deocamdată, susţin surse neoficiale, Sturzu are cea mai mare notă.

Celălalt poliţist care a participat la concurs, Florin Lupu, şeful Biroului Ordine Publică, nu a luat notă de trecere.

Au absentat Sorin Pop, şeful Biroului de Investigaţii Criminale, aflat la Bucureşti pentru a-şi încerca norocul pentru postul de adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, şi Gabriel Terheş, actualul desemnat la comanda Poliţiei Zalău. Acesta din urmă s-a mai înscris şi la concursul pe post din septembrie, când, deşi a fost candidat unic, a decis să nu se prezinte.

Citiţi şi:

De ce s-a amânat în ultima clipă concursul pentru postul de şef al IPJ? Explicaţiile Poliţiei Române

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: