Lucrările din zona Halei Agroalimentare blochează accesul pietonilor

Lucrările din zona Halei Agroalimentare blochează accesul pietonilor

Constructorul trebuie sa demoleze o porţiune din trotuar FOTO Andreea Vilcovschi

După ce în urmă cu două săptămâni, autorităţile au blocat traficul rutier pe strada Simion Oros, joi, 22 februarie, reprezentanţii Primăriei Zalău au anunţat că o măsură similară a fost luată şi în ceea ce priveşte circulaţia pietonală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia vine în contextul în care firma care se ocupă de refacerea acoperirii Văii Zalăului trebuie să demoleze o porţiune din trotuarul din zonă. "Datorită lucrărilor de refacere a acoperirii Văii Zalăului cuprinse în obiectivul de investiţii “Refacere acoperire Valea Zalăului tronson km (0+040 – 0+065) necesare finalizării obiectivului de investiţii – Amenajare parcare şi amenajare peisagistică pentru piaţa agroalimentară din zona centrală”, o porţiune din trotuarul aflat pe Strada Simion Oros, pe partea stângă (în faţa magazinelor), va fi demolată. În consecinţă, pentru a asigura măsuri de siguranţă şi de prevenire a accidentelor, circulaţia pietonală, din faţa Inspectoratului Şcolar Judeţean spre Hala Agroalimentară, va fi închisă până la refacerea suprastructurii", se arată într-un comunicat de presă al municipalităţii. Semnalizarea lucrărilor privind porţiunea de trotuar afectată revine constructorului, acesta fiind atenţionat în vederea luării de măsuri corespunzătoare.

În aceste condiţii, persoanele care vor să ajungă la Hala Agroalimentară o vor putea face fie pe calea de acces dinspre Muzeul Judeţean, fie prin parcarea din vecinătatea Activ Plazza.

Traficul rutier pe strada Simion Oros, de la trecerea de pietoni din faţa Inspectoratului Şcolar Judeţean, până la intersecţia cu strada Parcului, a fost închis circulaţiei publice începând de luni, 12 februarie.

Vă mai recomandăm:

Nereguli descoperite de Curtea de Conturi, la Primăria Zalău. Au fost acordate finanţări ilegale echipelor de fotbal şi volei

Cum au ajuns firmele din zona industrială să plătească impozite de lux. „O supraimpozitare face neatractive investiţiile viitoare“

citeste totul despre: