UPDATE VIDEO Jaf armat la o bijuterie din Zalău. Hoţii au furat mai multe obiecte din aur

UPDATE VIDEO Jaf armat la o bijuterie din Zalău. Hoţii au furat mai multe obiecte din aur

Jaful a fost anunţat prin apel la 112 FOTO Andreea Vilcovschi

O bijuterie din zona centrală a municipiului Zalău a fost călcată de hoţi în urmă cu puţin timp. Aceştia au ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol şi au furat mai multe obiecte din aur.

UPDATE ORA 20.15 Surse din cadrul anchetei au declarat că hoţii au pătruns în magazin la ora închiderii. Unul dintre ei a sărit peste vitrine, a împins-o pe vânzătoare şi a imobilizat-o, timp în care celălat a sustras diverse obiecte din aur.

Poliţiştii nu exclud ca autorii jafului să-şi fi premeditat infracţiunea, în condiţiile în care camera video care ar fi trebuit să asigure supravegherea bijuteriei era orientată spre magazinul alăturat. Prezent la faţa locului, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Gabriel Terheş, a refuzat să ofere informaţii jurnaliştilor.

 

 

ŞTIRE INIŢIALĂ

Două persoane cu faţa acoperită au jefuit marţi, 19 martie, în jurul orei 18, o bijuterie situată pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în zona centrală. Hoţii au ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol şi au furat mai multe bijuterii, după care s-au făcut nevăzuţi.
Echipe de poliţişti se află la faţa locului pentru investigaţii.

Mai puteţi citi:

Jaf sub ameninţarea cuţitului la o sală de jocuri de noroc. Poliţiştii îl caută pe autor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: