ISJ Sălaj mai are 45 de posturi neocupate

Inspectoratul Şcolar are 45 de catedre neacoperite. În acest an, au fost scoase la concurs peste 600 de posturi necesare anului şcolar următor. Aproximativ 550 de catedre au fost ocupate până acum de profesori titulari şi profesorii calificaţi

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a asigura necesarul de posturi de cadre didactice pentru anul şcolar care a început azi, Inspectoratul Şcolar Judeţean  (ISJ) Sălaj trebuie să mai angajeze 45 de posturi. 11 dintre ele sunt pentru matematică, cele mai multe poturi libere.

Viorel Lungu, inspector de resurse umane în cadrul ISJ Sălaj, ne-a declarat că se va organiza o nouă şedinţă publică pentru ocuparea catedrelor rămase încă neocupate.

Săptămâna trecută au fost organizate şedinţe publice pentru ocuparea a 233 de posturi de către profesori suplinitori calificaţi care au obţinut medie peste cincila examenul de titularizare din acest an. Un număr de 45 de catedre au rămas încă vacante. Ele vor putea fi ocupate de profesori titulari, suplinitori calificaţi şi, în cele din urmă se vor da suplinitorilor necalificaţi şi pensionarilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările