Inspectoratul Şcolar dă asigurări: peste 2.000 de elevi de clasa a V-a îşi primesc azi manualele

Inspectoratul Şcolar dă asigurări: peste 2.000 de elevi de clasa a V-a îşi primesc azi manualele

În Sălaj sunt peste 2.000 de elevi de clasa a V-a FOTO Arhivă

Manualele şcolare au fost distribuite, luni, unităţilor de învăţământ din judeţ, pentru ca astăzi, ele să ajungă pe băncile elevilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 2.000 de elevi de clasa a V-a din judeţul Sălaj vor primi în cursul zilei de marţi manualele şcolare, au dat asigurări reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Potrivit sursei citate, luni, 20 noiembrie, instituţia a distribuit prin intermediul Centrului de Difuzare a Manualelor, manualele pentru disciplinele limba şi literatura română, matematică, limba engleză, limba franceză, limba germană, biologie, educaţie socială, geografie, educaţie plastică, educaţie muzicală, consiliere şi dezvoltare personală. Singura excepţie o reprezintă disciplina Religie ortodoxă, unde necesarul de manuale trebuie încărcat/comandat de fiecare judeţ, pe o aplicaţie a Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în perioada 20-23 noiembrie 2017. În total, 17.391 de manuale de care au nevoie şcolarii de a V-a.
Manualele au ajuns pe băncile elevilor la mai bine de două luni de la începerea anului şcolar.

Vă mai recomandăm:

Consumul de lapte autohnon, promovat printr-un concurs şcolar de desene. Bonus pentru elevi: o degustare de miere

Aşi la engleză şi artişti desăvârşiţi. Elevii-actori care au făcut senzaţie la Festivalul naţional de teatru "Dramaland" VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările