Ginerele primarului din Zalău rămâne adjunct al Poliţiei Sălaj. Cum îşi poate pierde fotoliul

Ginerele primarului din Zalău rămâne adjunct al Poliţiei Sălaj. Cum îşi poate pierde fotoliul

Călin Rolnic are 28 de ani FOTO Adevărul

După ce niciunul dintre aspiranţii la fotoliul de adjunct nu a promovat concursul, şefii Poliţiei Române au decis să prelungească împuternicirea lui Călin Rolnic ca adjunct al Poliţiei Sălaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printr-o dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, Călin Rolnic a fost împuternicit o încă şase luni în funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Aceasta este, de altfel, singura prelungire pe post la de care poate beneficia.

Măsura vine după niciunul dintre cei doi candidaţi participanţi la concursul pe post organizat la mijlocul lunii noiembrie nu a reuşit să promoveze. Un nou concurs va avea loc în 20 decembrie şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. În situaţia în care va fi desemnat un câştigător, Rolnic va fi nevoit să se retragă din fotoliu.

În vârstă de 28 de ani, Călin Rolnic este ginerele primarului din Zalău, Ionel Ciunt, şi a fost împuternicit ca adjunct al Poliţiei Sălăjene în 24 mai 2018. Anterior acestei numiri, el a fost ofiţer specialist în cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi ofiţer DGPI.

Citiţi şi:

O nouă şansă pentru poliţiştii care vânează postul de adjunct al IPJ Sălaj. Când va avea loc concursul şi cine se poate înscrie

De ce s-a amânat în ultima clipă concursul pentru postul de şef al IPJ? Explicaţiile Poliţiei Române

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: