Gest plin de cruzime al unui bărbat aflat la vânătoare. Şi-a împuşcat cu sânge rece câinele

Gest plin de cruzime al unui bărbat aflat la vânătoare. Şi-a împuşcat cu sânge rece câinele

Bărbatul şi-a împuşcat patrupedul

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru uz de armă fără drept, uciderea cu intenţie a animalelor şi braconaj cinegetic.

Un bărbat de 54 de ani din comuna Hida, judeţul Sălaj, s-a ales cu dosar penal după ce şi-a ucis câinele. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în 3 septembrie, în timp ce se afla pe Fondul Cinegetic 10 Dragu fără a deţine autorizaţie de vânătoare, sălăjeanul şi-a împuşcat intenţionat propriul câine.

În urma controlului efectuat s-a constatat că bărbatul păstra două arme şi trei cartuşe într-o clădire situată în apropierea unei stânei de animale pe care o deţine, deşi în permisul de armă locaţia prevăzută pentru păstrarea acestora se află la domiciliu. Atât armele, cât şi muniţia au fost indisponibilizate.
Poliţiştii contiună cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de armă fără drept, uciderea cu intenţie a animalelor şi braconaj cinegetic.

Citiţi şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: