Gest impresionant făcut de Adrian Hădean. Cum a ajuns celebrul chef să îşi doneze ziua de naştere pentru nişte campioni

Gest impresionant făcut de Adrian Hădean. Cum a ajuns celebrul chef să îşi doneze ziua de naştere pentru nişte campioni

Adrian Hădean îi susţine pe karateka zălăuani FOTO Adevărul

Celebrul chef a lansat în mediul online o campanie de strângere de fonduri pentru a susţine financiar un club considerat adevărată pepinieră de campioni.

Celebru pentru participarea ca jurat la Master Chef, Adrian Hădean, şi-a donat ziua de naştere pentru a veni în sprijinul unui cunoscut club sportiv din Zalău. Hădean, care a împlit astăzi 42 de ani, a lansat în mediul online o campanie de strângere de fonduri pentru karateka de la Clubul Sportiv TerraKid în participarea lor la campionatul naţional din acest an.

"De data asta, 4 septembrie, pot să ajut. Îmi dăruiesc ziua de naştere unor tineri care au şanse reale pentru a se putea dezvolta. Un om pasionat de ceea ce face reuşeşte uşor să transmită pasiunea, iar noi, ţara noastră, are nevoie ca de aer de astfel de oameni.

Clubul sportiv TerraKid are în jur un grup de persoane care dau dovadă de susţinere morală, dar sportivii acestui club de karate au o nevoie de natură financiară. Acesti sportivi au scopul să reprezinte România şi să aducă mândrie si bucurie în tară prin rezultate. Clubul sportiv are 15 sportivi legitimaţi, care participă anual la competiţii internaţionale. În luna septembrie, cei 15 sportivi vor participa la campionatul Naţional de Karate Tradiţional care va avea loc în Brăila, iar suma necesară pentru participare este de 15.630 lei. Ajutorul fiecăruia dintre voi va fi extrem de apreciat, fie că daţi un share şi diseminaţi această informaţie, fie că vă decideţi să sprijiniţi aceasta cauză prin contribuţii financiare sau sprijin de orice natură", a scris Adrian Hădean.

CS TerraKid Zalău, o pepinieră de campioni FOTO Facebook.com/TerraKid Zalău

Preşedintele clubului zălăuan, Remus Cliţan, susţine că prietenia cu celebrul chef datează din 2018. “Cum situaţia noastră financiară, ca de altfel a multor cluburi din ţară, nu este tocmai bună, anul trecut, am apelat la soţia lui Adrian Hădean – un cunoscut PR, pentru a organiza nişte acţiuni de promovare a karate-ului tradiţional şi a clubului TerraKid”, povesteşte Cliţan. Aşa s-a născut proiectul aniversar lansat în mediul online de către fostul jurat de la Master Chef. “Adrian Hădean este ambasadorul clubului nostru şi îl aşteptăm să vină la Zalău pentru a face evenimente gastronomic şi ceea ce crede pentru a promova sportul de performanţă, zona noastră şi talentul, indiferent în ce domeniu”, mai spune oficialul clubului de karate.

Potrivit spuselor sale, în această perioadă sportivii săi se pregătesc pentru Campionatul Naţional ce va avea loc la Brăila, dar şi pentru Mondialele din Germania, programate în perioada 30 octombrie-4 noiembrie. Dacă pentru întrecerea din România, sportivii au nevoie de circa 15.000 de lei, pentru competiţia din Germania, cheltuielile cu taxelor de participare în cadrul concursurilor, a transportului, cazării sportivilor şi alocaţiei de masă depăşesc 37.000 de lei.

CS TerraKid a luat fiinţă în 2004 şi se autofinanţează. Clubul se laudă cu 10 campioni europeni şi mondiali, la juniori, tineret şi seniori, membri în lotul naţional.

Vă mai recomandăm:

Lovitură sub centură pentru o echipă din Liga a III-a. Gafa care i-a adus o amendă şi o penalizare dură. „Vom cere clemenţă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: