FOTO Liviu Dragnea a dat 28 de contracte de finanţare pentru proiecte de dezvoltare locală. Ce administraţii au cele mai multe proiecte

FOTO Liviu Dragnea a dat 28 de contracte de finanţare pentru proiecte de dezvoltare locală. Ce administraţii au cele mai multe proiecte

Liviu Dragnea a înmânat personal contractele primarilor

Liviu Dragnea, viceprim-ministru al României şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a înmânat, luni, la Zalău, 28 de contracte de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Valoarea lucrărilor aferente acestor proiecte depăşeşte 18 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarii comunelor beneficiare ale acestor proiecte au fost chemaţi luni, 25 august, la Zalău, pentru a primi chiar de la ministrul Dezvoltării Regionale contractele de finanţare. Este vorba atât despre proiecte noi, cât şi despre lucrări în continuare, începute în anii anteriori şi pentru care acum se alocă fonduri în vederea ducerii lor la bun sfârşit. Dragnea i-a chemat, pe rând, pe primari pentru a le înmâna contractele, iar la sfârşit i-a avertizat pe toţi să aibă grijă cum vor cheltui banii, pentru că vor urma controale.


”Să daţi importanţă modului în care se execută aceste lucrări, pentru că vă asigur că vor fi controlate la sânge. Nu mai vrem ca banii publici să fie risipiţi. Vor fi controale şi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, şi de la Ministerul Dezvoltării”,  a avertizat el.


Proiectele vizează în special reabilitări de drumuri comunale şi judeţene şi realizarea de utilităţi de apă şi canal. Cele mai multe proiecte finanţate prin PNDL le au Consiliul Judeţean şi comunele Pericei şi Someş Odorhei, fiecare cu câte trei astfel de proiecte.


Pentru proiectele de dezvoltare locală din judeţ, finanţate prin PNDL, MDRAP a alocat, în acest an, o sumă totală de 18,12 milioane de lei pentru cele 28 de obiective de investiţii.

Citeşte şi Liviu Dragnea anunţă: de la 1 ianuarie 2014 cresc salariile din administraţia publică

FOTO Guvernul promite microbuze şcolare ”necolorate” politic pentru toţi cei care au nevoie de ele. O parte au ajuns deja în Sălaj!

Liviu Dragnea a socializat, la sosire, cu aleșii locali PSD

Imagini din aceeasi galerie
  • Liviu Dragnea a socializat, la sosire, cu aleșii locali PSD
  • Primarul din Bocșa (PNL), primindu-și contractul
  • Primarul din Bucium (PP-DD)
  • Primarul din Bălan (PSD)
  • Primarul din Crasna
  • Primarul din Creaca
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările