Flagrant pentru prinderea unor traficanţi de cannabis. Ce au găsit anchetatorii la percheziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii au găsit droguri la percheziţii FOTO diicot.ro
Procurorii au găsit droguri la percheziţii FOTO diicot.ro

Trei clujeni îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, după ce magistraţii Tribunalului Sălaj au dispus arestarea preventivă a acestora într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Valentin V., Roxana B. şi Florin T. sunt cercetaţi în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT Sălaj, cei trei au desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza judeţului Cluj.

În cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie, în urma unui flagrant organizat de procurorii DIICOT Sălaj şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, unul dintre inculpaţi a fost prins în timp ce încerca să vândă aproximativ 10 grame de cannabis. În aceeaşi zi, anchetatorii au efectuat patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 50 de grame de cannabis, 15 pliculeţe transparente prevăzute cu închizătoare tip zip-lock ce conţineau o substanţă albă sub forma unor cristale, 28 de plicuri transparente care conţineau urme de cannabis, un mugure de cannabis, resturi de ţigări confecţionate artizanal, 23 de comprimante de medicamente, precum şi suma de 2.500 de lei.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru ca joi, 21 ianuarie, Tribunalul Sălaj să dispună arestarea lor pentru 30 de zile.

Mai puteţi citi:

VIDEO Un şofer drogat a intrat cu maşina în gard. Consumase 16 plicuri cu etnobotanice, alături de alţi trei pasageri

Acţiune în forţă a oamenilor legii. 16 persoane bănuite de trafic de droguri, săltate de mascaţi

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite