Fetiţa care a murit după ce a căzut din microbuz va fi condusă pe ultimul drum

Fetiţa care a murit după ce a căzut din microbuz va fi condusă pe ultimul drum

Fetiţa făcea naveta cu microbuzul FOTO Colaj Facebook.com

Giulia, fetiţa de 12 ani care şi-a pierdut viaţa marţi, 19 februarie, după ce a căzut din microbuzul care o ducea spre casă, va fi condusă pe ultimul drum vineri, 22 februarie. Micuţa va fi înmormântată în satul natal Badon, slujba fiind programată să înceapă la ora 13.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de părinţii îndureraţi se vor afla rudele, prietenii şi cunoştinţele fetiţei, dar şi colegii săi de la şcoală. Giulia era elevă în clasa a VI-a a Şcolii Gimnaziale "Mihai Eminescu" din Zalău, iar pentru a fi prezentă la cursuri făcea zilnic naveta din Badon, o localitate situată la 12 kilometri de oraş.

Elevii din clasa Giuliei sunt puternic afectaţi de pierderea colegei lor, motiv pentru care conducerea unităţii de învăţământ a decis ca aceştia să facă terapie prin consiliere. "Copiii sunt foarte afectaţi. Ca să îi ajutăm să treacă mai repede peste acest moment, am luat legătura cu consilierul şcolar din unitate, care a început cu ei o activitate de terapie prin consiliere", ne-a declarat Ioan Abrudan, directorul Şcolii "Eminescu".

Minora de 12 ani a decedat după ce uşa din spatele microbuzului în care se afla s-a deschis în mers, iar fetiţa, care ocupa o banchetă improvizată în spatele locurilor omologate, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. În urma impactului, copila a intrat în stop cardio-respirator şi a murit.

Şoferul microbuzului, un bărbat de 57 de ani, a fost reţinut la o zi după la producerea accidentului, după ce poliţiştii au constatat că până la sosirea lor la faţa locului, acesta a ascuns bancheta improvizată.

Paginile de Facebook ale copilei şi ale părinţilor ei abundă în mesaje de pline de durere şi condoleanţe pentru familia îndoliată: "Frumoasă şi iubită.... Dumnezeu te-a iubit prea mult şi te-a smuls din vieţile noastre mult prea repede. Cel mai inocent zâmbet si cel mai curat suflet de copil se află acum printre îngeri. Ai lăsat un gol imens in inimile noastre, o sa te iubim pe vecie iubire mică! Te-ai dus sus lângă îngeri sa veghezi cu zâmbetul tău cald şi inocent familia ce ai lăsat în urmă! Eşti şi vei rămâne pe veci în inimile noastre prinţesa noastră iubită!"
 
"Nu îmi vine să cred că ai plecat dintre noi aşa repede, Giulia! Inconştienţa altora ne omoară copiii cu zilele. Îmi urlă sufletul de durere şi nu pot face nimic să o ajut", au scris apropiaţii familiei.

Citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: