Fetiţă dispărută în drum spre şcoală. Poliţiştii solicită sprijin pentru a o găsi

Fetiţă dispărută în drum spre şcoală. Poliţiştii solicită sprijin pentru a o găsi

Piros Julia a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă FOTO IPJ Sălaj

Familia şi poliţiştii o caută cu disperare pe copila în vârstă de 11 ani, care a plecat la şcoală marţi şi nu s-a mai întors.

O minoră de 11 ani din municipiul Zalău a fost dată dispărută, după ce a plecat la şcoală marţi, 12 iunie, şi nu a mai revenit acasă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, dispariţia a fost sesizată de mama acesteia, prin apelul de urgenţă 112, la ora 21.25, care a precizat că fetiţa a plecat în dimineaţa zilei de 12 iunie la şcoală şi nu a mai revenit acasă.

La plecare era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastră, cămaşă în carouri alb-albastru, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră. Semnalmente: înălţime 1,40 m, păr lung , şaten, faţă ovală, fără semne particulare.
Poliţişti au format imediat echipe de căutare prin zonele frecventate de aceasta, însă, până în prezent nu au fost găsită. Anchetatorii spun că Julia nu a ajuns nici la şcoală. Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe Poliţia prin apelul de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Mai puteţi citi:

Minor rănit grav într-un accident provocat de o adolescentă. Şoferiţa începătoare a intrat cu maşina în şanţ

Trei fraţi au fugit de acasă după un scandal în familie. Părinţii, prea beţi ca să poată oferi semnalmentele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: