Fetiţă de 8 ani violată de îngrijitorul unei ferme. Copila venise să cumpere lapte, iar agresiunea sexuală a fost filmată de un prieten al agresorului

Fetiţă de 8 ani violată de îngrijitorul unei ferme. Copila venise să cumpere lapte, iar agresiunea sexuală a fost filmată de un prieten al agresorului

Fetiţa venise la fermă ca să cumpere lapte FOTO Arhivă

O fetiţă de doar 8 ani dintr-o comună din judeţul Sălaj a fost forţată să întreţină relaţii sexuale anale de către un adolescent de 17 ani.

Potrivit procurorilor, faptele s-au petrecut la o fermă de vaci, acolo unde tânărul lucra ca îngrijitor şi unde fetiţa venea săptămânal pentru a cumpăra lapte.

Profitând de naivitatea copilei şi, sub pretextul că vrea să îi arate iepuraşii de la fermă, adolescentul a reuşit să o atragă într-un loc retras, apoi s-a năpustit asupra acesteia şi a siluit-o, ignorându-i plânsul şi urletele. Mai apoi a ameninţat-o, cerându-i să nu povestească nimănui despre cele întâmplate.

Chinurile prin care a trecut fetiţa au ieşit la iveală după aproximativ două luni, când unul dintre prietenii agresorului, care a filmat violul, a trimis filmuleţul unor amici, aceştia alertându-i pe oamenii legii.

Îngrijitorul de la fermă, pentru care procurorii nu au formulat propunere de arestare preventivă, a fost trimis în judecată la sfârşitul anului trecut, procesul având prima înfăţişare în această săptămână. Instanţa a dispus, însă, amânarea pentru a se cita inculpatul cu mandat de aducere.

În ceea ce îl priveşte pe cel care a filmat şi, ulterior, a distribuit video-ul, acesta este cercetat de către procurorii DIICOT pentru pornografie infantilă.

Citiţi şi:

Băieţel de 8 ani, abuzat de mătuşa care îl luase în plasament. Chinurile groaznice la care era supus minorul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: