Festival verde la Pericei, Sălaj

Timp de două zile, în localitatea Pericei se va desfăşura, la sfârşitul acestei săptămâni, un inedit „festival verde“, prin care primăria vrea să-i implice pe locuitori în activităţi de protecţia mediului. „Green Fest“, aşa cum a fost denumit festivalul, va include şi un program de divertisment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă şi duminică se va desfăşura în comuna Pericei un festival „verde”, prin care autorităţile publice locale îşi propun să implice locuitorii în acţiuni de  protecţia mediului. În cadrul „Green Fest” se vor organiza sâmbătă concursuri de jocuri şi dansuri populare, metode distractive de a-i angaja pe localnici în evenimentul de mediu: expoziţii realizate din deşeuri şi un curs de conducere a autoturismelor în mod economic.


Duminică sunt programate demonstraţii de echitaţie, la care cei doritori vor putea urca în şa, şi o prezentare interactivă de dans modern, susţinută de formaţia „Instinct” din Nuşfalău.


Programul de divertisment mai cuprinde sâmbătă un spectacol de stand-up comedy de la ora 21.00, urmat de concertele formaţiilor Road Players (Baia Mare) şi Fresh (Ungaria), iar duminică de la 21.00, un mare bal, întreţinut de trupa Cross (Cluj-Napoca). Manifestarea este organizată de Primăria Pericei, Asociaţia Consiliului Consultativ al Tinerilor din Sălaj, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, Consiliul Judeţean al Elevilor, Universitatea „Sapienţia” şi Microregiunea Valea Crasnei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările