Femeie în stare critică după ce a încercat să încălzească laptele. Elicopterul SMURD, chemat de urgenţă

Femeie în stare critică după ce a încercat să încălzească laptele. Elicopterul SMURD, chemat de urgenţă

Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD FOTO Arhivă

Femeia în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri pe mai mult de 60% din suprafaţa corpului, precum şi arsuri la nivelul căilor aeriene.

O femeie în vârstă de 64 de ani din Zalău a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost victimă a unui accident casnic. Miercuri, 24 aprilie, în jurul orei 9.30, femeia a încercat să încălzească o crăticioară cu lapte, însă într-un moment de neatenţie, prosopul cu care voia să ia vasul de pe foc s-a aprins. În scurt timp focul i-a cuprins îmbrăcămintea.

La faţa locului a intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă, care a preluat victima şi a transportat-o la Urgenţa Spitalului Judeţean Zalău. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, femeia prezenta arsuri pe mai mult de 60% din suprafaţa corpului, precum şi arsuri la nivelul căilor aeriene.
Câteva ore mai târziu, medicii au chemat elicopterul SMURD pentru a transporta pacienta la o unitate spitalicească din ţară unde există secţie pentru arşi.

Citiţi şi:

Bărbat găsit mort în locuinţa distrusă de flăcări. Ce a declanşat incendiul

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: