Fată de 16 ani bătută şi violată în plină stradă „la comanda“ unei copile de 13 ani. Cum a declanşat o fetiţă un caz de o violenţă extremă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost snopită în bătaie şi violată FOTO Shutterstock
Victima a fost snopită în bătaie şi violată FOTO Shutterstock

Un incident şocant a avut loc în seara zilei de miercuri, 25 septembrie, în oraşul Zalău. O adolescentă de 16 ani a fost victimă a unui atac brutal, în spatele căruia s-a aflat o copilă cu trei ani mai mică.

O adolescentă de 16 ani din Zalău a ajuns în stare gravă la spital, după ce miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 21.00, a fost snopită în bătaie de trei tineri şi apoi violată de unul dintre ei. Agresiunea a avut loc într-o zonă întunecată situată între parcarea unui hipermarket din oraş şi o grădiniţă, şi ar fi pornit de la dorinţa de răzbunare a unei fetiţe de doar 13 ani.

Potrivit procurorilor, deranjată de faptul că adolescenta i-ar fi furat iubitul, copila de 13 ani a apelat la nişte prieteni pentru a-i aplica acesteia o corecţie fizică. Împreună cu un tânăr de 19 ani şi cu o fată de 16 ani, au forţat-o pe victimă să se dezbrace şi au pus-o la pământ sub o ploaie de pumni, palme şi picioare. Mai apoi, adolescentul a violat-o, după care agresorii au obligat-o pe copilă să plece acasă dezbrăcată.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijirile medicale de rigoare. Între timp, oamenii legii au pornit pe urmele agresorilor, identificându-i în scurt timp. În timp ce minora de 13 ani nu va răspunde penal, ceilalţi doi riscă să ajungă după gratii, pentru viol şi lovire.

Anchetatorii susţin că tânărul nu se află la prima abatere, el având o condamnare anterioară, de pe vremea când era minor, pentru tâlhărie.

Mai puteţi citi:

Case vandalizate de două fetiţe teribiliste. Cum au ajuns să distrugă patru locuinţe şi o maşină

Fetiţă de 8 ani violată de îngrijitorul unei ferme. Copila venise să cumpere lapte, iar agresiunea sexuală a fost filmată de un prieten al agresorului

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite