Dublă tragedie la marginea Zalăului: o femeie de 39 de ani a murit la o zi după mama sa, sub privirile fetiţei de 3 ani

Dublă tragedie la marginea Zalăului: o femeie de 39 de ani a murit la o zi după mama sa, sub privirile fetiţei de 3 ani

Vecinii femeii au luat-o pe fetiţa de 3 ani şi au avut grijă de ea până la sosirea rudelor FOTO Adevărul

Tragedie într-o familie din cartierul Ortelec. O femeie de 39 de ani a murit, subit, ieri, sub privirile fetiţei de 3 ani. Moartea femeii vine la numai o zi după ce mama acesteia a trecut, şi ea, în nefiinţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre decesul femeii, care locuia, se pare, singură, cu fetiţa sa în vârstă de 3 ani, s-a aflat ieri în jurul orei 16.00, în momentul în care un vecin a auzit-o pe fetiţă plângând. Uşa era încuiată, aşa că au chemat pompierii să o deschidă, între timp vecinul respectiv scoţând fetiţa din casă pe un geam.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Lucian Jacodi, la faţa locului au ajuns pompierii de la detaşamentul din Zalău care, odată intraţi în casă, au descoperit că femeia de 39 de ani era decedată, în pat. Acolo au ajuns şi medicul legist şi poliţiştii criminalişti, care au făcut cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Sălaj, nu sunt suspiciuni de crimă în acest caz, cauza decesul urmând a fi stabilită de medicul legist în perioada următoare.

Din spusele localnicilor rezultă că femeia avea trei copii din relaţii pasagere şi că obişnuia să consume băuturi alcoolice.

Citeşte şi N-a mai suportat chinurile bolii şi s-a aruncat în fântână

Viteza face victime: cinci răniţi în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările