Doi ani de la Colectiv. Lumânări şi rugăciuni pentru victimele tragediei care a îndoliat România

Doi ani de la Colectiv. Lumânări şi rugăciuni pentru victimele tragediei care a îndoliat România

Zălăuanii au aprins lumânări pe platoul de marmură FOTO Ana Tudoran

Aproximativ 20 de persoane au înfruntat vremea ploioasă şi au venit pe platoul de marmură din centrul Zalăului pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clipe încărcate de emoţie pe platoul din faţa Precturii Sălaj, acolo unde, în această seară, la doi ani distanţă de la producerea incendiului din Colectiv, a avut loc o acţiune de comemorare a victimelor tragediei. Aproximativ 20 de persoane au înfruntat temperaturile scăzute şi ploaia, pentru a aprinde o lumânare şi a spune o rugăciune în memoria celor care au murit în cumplitul incendiu.

Acţiunea a fost anunţată pe Facebook, prin evenimentul “Noi nu i-am uitat! #colectiv”. Astfel de demersuri au avut loc în mai multe oraşe din ţară, românii mobilizându-se pentru a arăta că nu au uitat de Colectiv.

Mai puteţi citi:

Se aprind lumânări în memoria victimelor din clubul Colectiv. "Colectiv suntem noi, tinerii care mergem aproape în fiecare weekend în localuri”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: