UPDATE Doi adolescenţi l-au atacat pe curierul care livra pizza. Ce a decis instanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost reţinuţi FOTO Arhivă
Cei doi tineri au fost reţinuţi FOTO Arhivă

Doi adolescenţi au fost prezentanţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce au l-au atacat pe cel care le livra pizza şi sucul comandate.

UPADATE ora 21.30 Magistraţii Judecătoriei Zalău au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a celor doi agresori pentru 30 de zile.


ŞTIRE INIŢIALĂ

Doi adolescenţi de 16, respectiv 17 ani din localitatea sălăjeană Borla au fost reţinut de către poliţişti şi vor fi prezentaţi instanţe cu propunere de arestare preventivă, după ce l-au tâlhărit pe un bărbat de 48 de ani.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut vineri, 10 iulie, în jurul orei 23, după ce tinerii comandat două pizza şi un suc la un restaurant din Sărmăşag, solicitând să le fie livrate în apropierea Gării CFR din Borla.

Când angajatul restaurantului a ajuns la destinaţie, adolescenţii s-au apropiat de autoturism pentru a ridica produsele alimentare. În momentul în care li s-a solicitat să achite comanda, unul dintre tineri l-a atacat pe livrator, aplicându-i o lovitură cu pumnul în zona feţei, apoi i-a furat telefonul mobil, cheia de la autoturismul personal şi portofelul în care erau 90 de lei şi mai multe carduri. După comiterea faptei, agresorii s-au făcut nevăzuţi, nu înainte, însă, de a lua pizza comandate.

Sâmbătă, 11 iulie, ei au fost reţinuţi de către poliţişti, iar în cursul zilei de duminică au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Mai puteţi citi:

Cursă periculoasă. Un taximetrist a fost agresat şi jefuit de un client

VIDEO Bărbat jefuit de banii din ciorap, după ce unul dintre hoţi s-a dat drept poliţist. Procurorii caută victima

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite