Director nou la AJOFM

Director nou la AJOFM

AJOFM Sălaj nu mai avea director de o lună FOTO Arhivă

Liberalul Ionel Mureşan, cel care a fost până acum trecut managerul operatorului de transport în comun din Zalău, SC Transurbis SA, este, începând de vineri, 15 martie, director la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă

Ştiri pe aceeaşi temă

Numirea lui Ionel Mureşan, deşi ştiută şi anunţată de ceva vreme, vine exact la o lună de la „debarcarea” fostului director al agenţiei judeţene, pedelistul Romeo Sârca, instituţia funcţionând de atunci fără a avea conducere completă. Atribuţiile de conducere au fost deţinute, în această perioadă, de Alexandru Pura, directorul adjunct al AJOFM Sălaj.


 Contactat telefonic, Ionel Mureşan ne-a confirmat prezenţa sa, de vineri, la conducerea AJOFM, menţionând că, deocamdată este vorba despre o detaşare a sa din funcţia de consilier în cadrul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă Persoane – Compartimentul Evidenţa Persoanelor, din cadrul Primăriei Zalău, în cea de director la AJOFM Sălaj.


Reamintim că lui Ionel Mureşan i-a expirat mandatul de manager al Transurbis la sfârşitul lunii octombrie, locul lui la conducerea operatorului de transport în comun fiind luat de Dan Ruzici. După plecarea de la Transurbis, Mureşan şi-a pregătit terenul pentru AJOFM intrând mai întâi în rândul funcţionarilor publici (condiţie obligatorie), motiv pentru care a şi participat, la sfârşitul anului trecut, la un concurs pentru un post de consilier în cadrul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă Persoane – Compartimentul Evidenţa Persoanelor, din cadrul Primăriei Zalău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările