Dezinteres pentru posturile de directori în şcolile sălăjene. Anunţul de ultimă oră făcut de către Inspectoratul Şcolar

Dezinteres pentru posturile de directori în şcolile sălăjene. Anunţul de ultimă oră făcut de către Inspectoratul Şcolar

Pentru 18 posturi de director nu s-a înscris nimeni FOTO Arhivă

Mai puţin de jumătate dintre funcţiile de conducere vacante în şcolile sălăjene au trezit interesul cadrelor didactice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doar 15 dosare au fost depuse pentru cele 33 de posturi de director şi director adjunct scoase la concurs în mai multe şcoli, grădiniţe şi licee din judeţul Sălaj. Potrivit informaţiilor transmise de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, candidaţii îşi încearcă norocul pentru fotoliile de director la Palatul Copiilor Zalău, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Şimleu Silvaniei şi la şcolile gimnaziale din Aghireş, Băbeni, Aluniş, Carastelec, Letca, Mirşid, Românaşi, Nuşfalău şi Şimişna, respectiv pentru cele de director adjunct la Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" Zalău, liceele din Crasna şi Sărmăşag, şi şcoala din Bobota.

Pentru ocuparea lor, prin detaşare în interesul învăţământului, Inspectoratul Şcolar a anunţat în urmă cu câteva zile că va organiza, în 31 iulie un interviu, în cadrul căruia candidaţii îşi vor prezenta planul managerial operaţional pentru anul şcolar 2019-2020 şi vor răspunde la trei întrebări privind legislaţia în domeniul învăţământului preuniversitar. Pentru a promova interviul, candidaţii trebuie să obţină minim 21 de puncte din 30 posibile.

Într-o informare transmisă presei în cursul zilei de marţi, 30 iulie, oficialii ISJ Sălaj au precizat următoarele: "Conform notei ISJ 6092/16.07.2019, susţinerea interviului are loc numai în cazul posturilor vacante pentru care s-au înscris mai mulţi candidaţi în vederea numirii, prin detaşare în interesul învăţământului, pe o funcţie vacantă de director/director adjunct, în anul şcolar 2019- 2020".
Lista celor care vor ocupa prin detaşare fotoliile vacante va fi făcută publică până în 20 august.

Mai puteţi citi:

Posturi de directori în 33 de şcoli din Sălaj. Lista completă a fotoliilor vacante

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările