Detalii şocante în cazul adolescentului dispărut de o lună şi jumătate. Mesajul postat de unchiul copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul în vârstă de 15 ani a dispărut în 23 noiembrie 2018 FOTO Arhivă
Băiatul în vârstă de 15 ani a dispărut în 23 noiembrie 2018 FOTO Arhivă

Adolescentul din Zalău, dispărut în noaptea de 23 noiembrie 2018 de la domiciliul bunicilor din localitatea Recea, este de negăsit, în ciuda eforturilor depuse de către autorităţi.

Pe parcursul cercetărilor, oamenii legii au primit mai multe informaţii cum că tânărul ar fi fost văzut în diferite oraşe din ţară, însă niciuna nu s-a confirmat. În urmă cu câteva ore, unchiul lui Tudor, Horia Călin Niream, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj care pune dispariţia copilului într-o perspectivă. Unchiul băiatului este convins că în spatele acestei drame ar sta o persoană cu care nepotul ar fi plecat fie cu forţa, fie de bunăvoie, căreia îi cere să îndrepte lucrurile.

"Mesaj pentru cine vede. 44 de zile după dispariţia lui Tudor Niream.
În ultimele săptămani s-au aflat voci cerând informaţii personale şi chiar acuzând familia lui Tudor că nu dau amănunte despre caz. Înţeleg firea omului de a digera o poveste cu belşug de amănunte dar să nu uităm că e vorba de viaţa unor oameni care peste noapte şi fără avertisment s-au trezit fără mezinul familiei.
Mi se face greaţă când mă gândesc la ce s-a întâmplat şi nu pot dori acest lucru nici unui duşman.
Scriu aceste cuvinte complet conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariţia lui Tudor, şi care într-un fel sau altul, se ţine la curent cu cazul! Eşti o jigodie de om, în orice circumstanţe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forţa sau de bună voie. Dacă spun că eşti om e chiar prea mult, eşti doar mizeria care rămâne după ce tragi apa. Ai paralizat cu frică părinţi iubitori care vroiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul.
Te provoc , dacă mai ai o fărâmă de umanitate şi vrei să îndrepţi lucrurile, să ieşi la lumină cu ce s-a întâmplat!"

Imagine indisponibilă

Contactat de către reporterul "Adevărul" pentru a oferi mai multe detalii cu privire cele scrise pe reţeaua de socializare, Horia Niream ne-a declarat că nu are mai multe indicii, motiv pentru care îi este e greu să contureze un profil al celeilalte persoane implicate, însă cu siguranţă este vorba despre cineva care are acces la un mijloc de transport.

De cealaltă parte, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au ţinut să precizeze că în aces caz continua cercetarile, fiind verificate toate sesizările care le sunt aduse la cunostinţă.

Imagine indisponibilă

Zalăul a fost împânzit cu afişe FOTO Andreea Vilcovschi

Reamintim că Tudor Niream a dispărut de la domiciliul bunicilor din Recea în, 23 noiembrie, în jurul orei 21, spunându-le că merge la plimbare. Dispariţia lui a fost anunţată de către mamă, sâmbătă dimineaţa, prin apel la 112. Adolescentul are 1,70 m înălţime, păr şaten, spre blond, ochi căprui, constituţie atletică şi nu prezintă semne particulare. La momentul dispariţiei, era îmbracat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej. La plecare nu şi-a lua cu el lucrurile personale, actul de identitate şi telefonul mobil.

O amplă operaţiune de căutare a fost declanşată imediat după apelul la 112, fiind chemate să intervină mai multe echipe de poliţişti, jandarmi, pompieri cu o autospecială, o barcă şi un echipaj SMURD. Acestora li s-au alăturat peste 100 de voluntari, printre care şi colegi de şcoală ai adolescentului. Eforturile tututor au fost, însă, în zadar.

Citiţi şi:

UPDATE Adolescentul dispărut căutat cu drona. Zeci de poliţişti şi jandarmi şi peste 100 de voluntari verifică zona

Ultimele detalii în cazul adolescentului dispărut de acasă. Informaţiile neaşteptate primite de anchetatori

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite