Detalii cutremurătoare despre violul comandat de o copilă de 13 ani. Fata abuzată a fost forţată să-i facă sex oral agresoarei în vârstă de 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copila a fost violată în apropierea unui supermarket
Copila a fost violată în apropierea unui supermarket

Cei doi tineri care au abuzat o adolescentă de 16 ani au fost arestaţi pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol şi lovire.

Magistraţii Judecătoriei Zalău au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionuţ F. (19 ani) şi a Mihaelei V. (16 ani) care, în seara zilei de 25 septembrie, au atacat brutal şi au violat o fată de 16 ani, în Zalău.

Între timp, alte detalii şocante au ieşit la iveală. Surse din cadrul anchetei susţin că atât cei trei agresori - cei doi arestaţi, precum şi minora de 13 ani care a generat şi coordonat atacul brutal, cât şi victima erau drogaţi cu prenadez la momentul faptei. Anchetatorii susţin că adolescenta agresată a fost violată nu doar de tânărul de 19 ani, ci şi de fata de 16 ani, aceasta obligând-o să întreţină cu ea relaţii sexuale orale.

violul s-a produs langa un hipermarket din zalau

Agresiunea a avut loc miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 21.00, pe un teren viran situat în apropierea unui hipermarket din municipiul Zalău (foto sus-n.n.), când o adolescentă de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost snopită în bătaie de trei tineri şi apoi violată, din dorinţa de răzbunare a unei fetiţe de doar 13 ani.

Potrivit procurorilor, deranjată de faptul că adolescenta i-ar fi furat iubitul, copila de 13 ani a apelat la nişte prieteni pentru a-i aplica acesteia o corecţie fizică. Împreună cu un tânăr de 19 ani şi cu o fată de 16 ani, au forţat-o pe victimă să se dezbrace şi au pus-o la pământ sub o ploaie de pumni, palme şi picioare, au violat-o, după care agresorii au obligat-o pe copilă să plece acasă dezbrăcată. Pe drum, s-a întâlnit cu un echipaj de poliţie, care a dus-o la spital. Agresorii au fost identificaţi în scurt timp.

Citiţi şi:

Fată de 16 ani bătută şi violată în plină stradă „la comanda“ unei copile de 13 ani. Cum a declanşat o fetiţă un caz de o violenţă extremă

Fetiţă de 8 ani violată de îngrijitorul unei ferme. Copila venise să cumpere lapte, iar agresiunea sexuală a fost filmată de un prieten al agresorului

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite