Desfăşurare de forţe în Gara Jibou. Pompierii au de stins un incendiu şi de ajutat persoanele rănite în urma deraierii unui tren (simulare)

Desfăşurare de forţe în Gara Jibou. Pompierii au de stins un incendiu şi de ajutat persoanele rănite în urma deraierii unui tren (simulare)

Pompierii vor simula stingerea unui incendiu ce a afectat substanţe periculoase

Pompierii sălăjeni îşi verifică joi, 18 septembrie, capacitate de intervenţie în situaţii de maximă criză. Se va întâmpla în gara din Jibou, unde va avea loc, începând cu ora 11.00, un exerciţiu de simulare.

Scenariu prevede intervenţia la un incendiu ce a izbucnit într-o zonă în care sunt depozitate materiale periculoase. Totodată, paramedicii SMURD sunt chemaţi să dea primul ajutor medical de urgenţă persoanelor rănite în urma deraierii unui tren de călători. ”Exerciţiul va fi precedat de o alarmă aeriană în caz de atac armat, ocazie cu care se va pune în funcţiune sirena de alarmare din zona gării CFR Jibou. De aceea rugăm cetăţenii, care se află în Jibou, în apropierea gării, să nu intre în panică la declanşarea sirenei”, avertizează purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi.
 

Citeşte şi Colonel ISU în rezervă, trimis în judecată de DNA, pentru angajări ”aranjate”. Procurorii cer anularea parţială a concursului din 2006

Vlad, tânărul din Zalău admis primul la o facultate cu doar două locuri pe ţară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: